Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Thermografia.gr_Q&A

Ποιό είναι το ιστορικό των εργαζομένων;

Η thermografia απασχολεί θερμογράφους πού έχουνε πανεπιστημιακή εκπαίδευση και αναγνωρισμένη επαγγελματική κατάρτιση συνδυασμένη με εμπειρία στον κατασκευαστικό χώρο των οικοδομών και των κτηριακών εγκαταστάσεων

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της κάμερας που χρησιμοποιείται;

Χρησιμοποιούμε θερμοκάμερες της Γερμανικής Testo με ελάχιστη ανάλυση 320 Χ 240 η οποίες μπορούν να διαβάσουν θερμοκρασιακές διαφορές με ακρίβεια 0,04oC.Οι φωτογραφίες από την θερμοκάμερα μπορούν να αποτυπώνονται σε 2-3 διαφορετικές χρωματικές παλέτες.

Οι θερμογραφικές εικόνες παράγονται με πολύ υψηλή ανάλυση και μας δίνεται η δυνατότητα να δείχνουμε στην εικόνα σημεία θερμικών ανωμαλιών, να παρουσιάζουμε γραφήματα με κατανομή της θερμοκρασίας και με την βοήθεια και συμπληρωματικών οργάνων υγρασίας να δείχνουμε και την υγρασία πάνω στις προβαλλόμενες επιφάνειες.

Υπάρχει πιστοποιητικό διακρίβωσης στις κάμερες της εταιρία σας;

Η θερμοκάμερες που χρησιμοποιούνται από την εταιρία μας έχουνε μηχανισμό αυτοδιακρίβωσης πριν από κάθε λήψη έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα είναι ακριβή. Μπορείτε να ακούσετε την διαδικασία της αυτοδιακρίβωσης ,καθώς η κάμερα παράγει έναν χαρακτηριστικό ήχο. Επιπρόσθετα οι κάμερες που χρησιμοποιεί η εταιρία μας διαθέτουν τα πιστοποιητικά διακρίβωσης και υπόκεινται σε ετήσιο έλεγχο για την ανανέωση του πιστοποιητικού αυτού.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τον θερμογραφικό έλεγχο της οικίας μου;

Κάθε θερμογραφικός έλεγχος διαρκεί από 30 μέχρι 90 λεπτά και αυτό εξαρτάται από το πλήθος και το μέγεθος των προβλημάτων. Επιπλέον ο θερμογράφος πρέπει να καταγράψει την θερμοκρασία του αέρα μέσα και έξω από την οικία καθώς και τις αντίστοιχες τιμές της σχετικής υγρασίας.

Μπορώ να δω τις φωτογραφίες από την θερμοκάμερα πριν φύγετε;

Ναι φυσικά αλλά μόνο μέσα από την οθόνη της κάμερας.

Πώς θα λάβω τις φωτογραφίες από την θερμοκάμερα;

Μπορείτε να επιλέξετε να τις παραλάβετε σε μορφή ψηφιακού δίσκου(CDROM) το οποίο και θα περιέχει την τεχνική έκθεση θερμογραφικού ελέγχου και τις θερμογραφίες σε μορφή jpg ή αν επιθυμείτε η τεχνική έκθεση θερμογραφικού ελέγχου μπορεί να σας παραδοθεί τυπωμένη.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να τις παραλάβουμε;

Η τεχνική έκθεση θερμογραφικού ελέγχου απαιτεί αρκετές ώρες επεξεργασίας και μελέτης καθώς και η συνολική συγγραφή της (αναλύσεις ,συμπεράσματα ,τρόποι επίλυσης των προβλημάτων).Επομένως ο χρόνος που θα χρειαστεί είναι δυο με τέσσερις ημέρες. Εάν θέλετε εκτάκτως την τεχνική έκθεση θερμογραφικού ελέγχου τότε αυτή μπορεί να σας σταλεί με email.

Τι μεθόδους πληρωμής δέχεστε;

Δεχόμαστε μετρητά ,κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Η πληρωμή πρέπει να γίνεται πλήρης κατά τον ορισμό της ώρας και ημερομηνίας της επίσκεψης εκτός αν έχει συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό πριν από την επίσκεψη.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Είμαστε διαθέσιμοι τηλεφωνικά 24/7 στο 26820 22424,μετά την συζήτηση και οριστικοποίηση της συνεργασίας θα λάβετε το τηλέφωνο και την ηλεκτρονική διεύθυνση του θερμογράφου για κατευθείαν επικοινωνία μαζί του. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@thermografia.gr  και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.